Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
10ERF-SRV EHouse CAN / RF DIY - Направи го сам
116 0 0 0 0 0 0 0 -
8x_mcp9700_10m 8x10m MCP9700 Температурни сензори
8x10m MCP9700 Температурни сензори 140 0 0 0 0 0 0 0 passiv,
CM-EXP-28 Идентификатори на Expender IDC - 40 / RJ - 12 DIY
81 0 0 0 0 0 0 0 -
CM-EXP-48 ИДЦ - 50 / RJ - 12 DIY - Внесување на Expander
ИДЦ - 50 / RJ - 12 DIY - Внесување на Expander 163 0 0 0 0 0 0 0 -
CM_DIY CommManager DIY - Направете го тоа сами (нема гаранција)
CommManager DIY - Направете го тоа сами (нема гаранција) 582 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPRO-INPUTS-128-DIY EHouse. PRO 128 Модул за интелегентни дигитални влезови - Направете го тоа сами (нема гаранција)
EHouse. PRO 128 Модул за интелегентни дигитални влезови - Направете го тоа сами (нема гаранција) 349 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPRO-OUTS-128-DIY EHouse. PRO 128 Модул за интелегентни дигитални излези - Направете го тоа сами (нема гаранција)
EHouse. PRO 128 Модул за интелегентни дигитални излези - Направете го тоа сами (нема гаранција) 349 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPROHW_DIY EHouse. PRO Домашна автоматизација Сервер DIY - Направете го тоа сами (нема гаранција)
466 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPRO_SW_DIY Подготвен да инсталира eHouse. PRO Систем за домашна автоматизација Централно копче за одбор
Подготвен да инсталира eHouse. PRO Систем за домашна автоматизација Централно копче за одбор 5821 0 0 0 0 0 0 0 -
ERM3_DIY EthernetRoomManager DIY - Направи го сам
EthernetRoomManager DIY - Направи го сам 279 0 0 0 0 0 0 0 -
ERM3_ROZ_DIY Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 768 0 0 0 0 0 0 0 -
ERM_V5_DIY EthernetRoomManager Мини DIY - Направете го тоа сами (нема гаранција)
EthernetRoomManager Мини DIY - Направете го тоа сами (нема гаранција) 303 0 0 0 0 0 0 0 -
ETH-EHOUSE-COMFORT EHouse Ethernet Home Automation - Удобност / ВИП (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Без гаранција)
EHouse Ethernet Home Automation - Удобност / ВИП (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Без гаранција) 1863 0 0 0 0 0 0 0 -
ETH_DEMO EHouse4Ethernet евалуација, Демо одбор
EHouse4Ethernet евалуација, Демо одбор 466 0 0 0 0 0 0 0 -
EVAL-ADC-DIY АДЦ мерење Демо одбор DIY
АДЦ мерење Демо одбор DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 -
EVAL-INPUTS-DIY Внесува Демо одбор DIY
Внесува Демо одбор DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 -
EVAL-OUTS-DIY Излези Демо одбор DIY
Излези Демо одбор DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 -
EXT-PANEL-IR IR контролен панел за EthernetRoomManager
IR контролен панел за EthernetRoomManager 58 0 0 0 0 0 0 0 -
HM_DIY HeatManager DIY - Направете го тоа сами (нема гаранција)
HeatManager DIY - Направете го тоа сами (нема гаранција) 163 0 0 0 0 0 0 0 -
IDC IDC рамен кабел (различни големини)
IDC рамен кабел (различни големини) 1 0 0 0 0 0 0 0 -
IoT-WiFi-DIY ESP8266 дома автоматизација DIY - Направи го сам
ESP8266 дома автоматизација DIY - Направи го сам 70 0 0 0 0 0 0 0 -
MP12A-DIN DIN реле модул (12pcs) за Ethernet eHouse и eHouse 1 паметни дома контролори
DIN реле модул (12pcs) за Ethernet eHouse и eHouse 1 паметни дома контролори 116 0 0 0 0 0 0 0 -
MP12B-DIN DIN реле модул (12pcs) за Ethernet eHouse и eHouse 1 паметни дома контролори
DIN реле модул (12pcs) за Ethernet eHouse и eHouse 1 паметни дома контролори 116 0 0 0 0 0 0 0 -
MP18A-DIN DIN реле модул (18pcs) за Ethernet eHouse и eHouse 1 паметни дома контролори
DIN реле модул (18pcs) за Ethernet eHouse и eHouse 1 паметни дома контролори 186 0 0 0 0 0 0 0 -
SKRZYNKA-MIDI Поштенско сандаче eHouse Midi 32 модули + 8
Поштенско сандаче eHouse Midi 32 модули + 8 93 0 0 0 0 0 0 0 -
SKRZYNKA-MINI EHouse Мини централа кутија 18 модули + 4
EHouse Мини централа кутија 18 модули + 4 70 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-MIDI-ERM-MP32-DIY Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 931 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-MINI-ERM-MP18-DIY Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 699 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-MINI-ERM18-DIY Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 699 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-PRO-FULL-DIY Подготвен да инсталира eHouse. PRO Систем за домашна автоматизација Централно копче за одбор
Подготвен да инсталира eHouse. PRO Систем за домашна автоматизација Централно копче за одбор 3493 0 0 0 0 0 0 0 -
automatyka-basenu Автоматизација на базен - Интелигентен базен контролер (18/32 излези)
Автоматизација на базен - Интелигентен базен контролер (18/32 излези) 1281 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
ehouse-rfid-reader Контрола на пристап eHouse РФИД - Читач на близинска картичка
Контрола на пристап eHouse РФИД - Читач на близинска картичка 93 0 0 0 0 0 0 0
ehouse1-10x EHouse One (РС - 485) Comfort amp; ; ВИП пакет - 10x RoomManagers DIY - (Без гаранција)
EHouse One (РС - 485) Comfort amp; ; ВИП пакет - 10x RoomManagers DIY - (Без гаранција) 1048 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
ehouse_wifi EHouse WiFi плоштад DIY - Направи го сам
EHouse WiFi плоштад DIY - Направи го сам 93 0 0 0 0 0 0 0 EN PL ewifi-all-in-one, ewifi,
erm-10x EHouse Ethernet Home Automation - Удобност / ВИП (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Без гаранција)
EHouse Ethernet Home Automation - Удобност / ВИП (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Без гаранција) 1863 0 0 0 0 0 0 0 erm,
ewifir EHouse WiFi круг (EWiFiR) - За приклучоци за сокети DIY
EHouse WiFi круг (EWiFiR) - За приклучоци за сокети DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 ewifi-all-in-one, ewifi,
inteligentna-dzialka Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 931 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
inteligentny-dom-econo Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 931 0 0 0 0 0 0 0 EN PL erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
inteligentny-kamper Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 699 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
minirozdzielnia-rm-diy Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 699 0 0 0 0 0 0 0 EN PL erm+mp18,
raspberry-pi-128-inputs Малина ПИ - 128 Модул за интелегентни дигитални влезови - Направи го сам
Малина ПИ - 128 Модул за интелегентни дигитални влезови - Направи го сам 256 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
raspberry-pi-128-outputs Малина ПИ, Banana PRO. . 128 Модул за интелегентни дигитални излези - Направи го сам
Малина ПИ, Banana PRO. . 128 Модул за интелегентни дигитални излези - Направи го сам 233 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
raspberry-pi-interfejsy Интерфејс Модул за автоматизација на зграда eHouse за Малина Пи
47 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
smart-yacht Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор
Монтиран подготвен за користење eHouse ERM соба префрлување одбор 931 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm,
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact