Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
HM_DIY HeatManager DIY - Bëni veten (pa garanci)
HeatManager DIY - Bëni veten (pa garanci) 163 0 0 0 0 0 0 0 -
Description
 • RS - 485 për komunikim mbi autobusin \
 • Menaxhoni bojlerin
 • Zjarri i kontrollit me xhaketën e ujit dhe shpërndarjen e ajrit të nxehtë (HAD)
 • Menaxhojnë ventilimin dhe rikuperimin
 • Kontrollues i ventilatorit të ngrohjes së tokës (GHE)
 • Kontrolloni ngrohësin e ujit / pompën e freskët për ventilim
 • Kontrolluesi ndihmës i tifozëve për mbështetjen e rikuperimit
 • Menaxhimi i ngrohësit të ujit (mënyrat e ndarjes së pemëve për rregullimin e temperaturës së ajrit ose të radiatorit)
 • Tuba me ujë të nxehtë / menaxhim tankesh
 • sistem diellor
 • Mbi treguesit e alarmit të temperaturës: bojler, zjarr i madh, sistem diellor
 • 16 hyrje ADC (pikat e matjes) dedikuar sensorëve të temperaturës
 • 3 PWM (impulse width modulation) output (fuqi të ulët)
 • Kalendari i programueshëm dhe planifikuesi (248 pozicione) për HeatManager të pambikëqyrur ' S ngjarjeve
 • 24 programe të punës që përfshijnë parametrat e të gjithë parametrave të ngrohjes, ftohës, ventilim, çlodhje
 • 3 programe të ventilimit:
  • Manual
  • Auto e plotë
  • Auto pa kushte të plotë
Doc -
Ext Doc -
Features-
Firmware Resources-
Hardware Resources-
Interfaces-
I/O-
Software Resources-
ImagesHeatManager - EHouse 1 lartë
HeatManager - EHouse 1 lartë
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact