Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
ehouse_wifi DIY eHouse WiFi Square - Naha Ieu sorangan
DIY eHouse WiFi Square - Naha Ieu sorangan 93 0 0 0 0 0 0 0 EN PL ewifi-all-in-one, ewifi,
Descriptionlampu kontrol, kaayaan ngajadikeun panas, Audio / Video. Instalasi dina kaléng badag listrik (sockets) atanapi nyertakeun pihak katilu
  • 4 outputs digital programmable (pikeun control relays)
  • Nepi ka 4 inputs digital programmable
  • 1 programmable input ADC kalayan rojongan thresholds (pikeun sensor suhu)
  • 3 PWM outputs pikeun LED RGB dimmers 12VDC / 3A
  • Programmable panarima IR ku rojongan Sony (SIRC) standar
  • Programmable IR pamancar ngadalikeun alat-alat audio / Video éksternal
  • Status alat ieu broadcasted via WiFi pikeun aplikasi eHouse na eHouse. server pro
  • Konci kontrol IR programmable pikeun Audio éksternal - Sistem video (nepi ka 250 éntri)
  • Konci kontrol IR programmable pikeun manajemén langsung tina EWC (nepi ka 250 éntri)


fungsi sejen:
  • Nepi ka 250 Controllers EWC dina instalasi singe
  • SPI Interface pikeun aplikasi hareup
  • I2C Interface pikeun aplikasi hareup
  • Pilihan RS232 (TTL) panganteur pikeun papan extension
  • Perpustakaan programming multibasa pikeun integral sagala sistem PC

Mangga oge parios:
eHouse WiFi Imah Automation DIY
eHouse WiFi Imah Automation dokuméntasi

 Polish WiFi Inteligentny DOM eHouse



* 2 Taun syarat jaminan kawates:

eHouse Controllers mangrupakeun tegangan low (12V) modul éléktronik tanpa nyertakeun, pikeun instalasi ku staf mumpuni ukur na anu kacida stressed pikeun instalasi bener, hubungan, pamencilan, perlindungan fana atawa nyalahgunakeun.
Urang ngajual ngan siap make (lengkep disambungkeun) instalasi kalawan jaminan.
Sakabéh unsur instalasi kudu ditumpes hubungkeun jeung disegel ku installers eHouse otorisasi. Iwal mun teu bisa matuh kaayaan jaminan urang, punten mésér produk saperti DIY (Naha Ieu sorangan) - nu laér leuwih murah.
Urang masihan jaminan keur bagean dina sababaraha kaayaan:
  • Instalasi ku otorisasi personel / installers
  • Nyieun dokuméntasi poto sakabeh instalasi tur ngalebetkeun ka kami (saméméh powering mimiti sistim)
  • Nyieun dokuméntasi poto instalasi tur ngalebetkeun ka urang (dina hal gagal, masalah)
Doc -
Ext Doc -
Features-
Firmware Resources-
Hardware Resources-
Interfaces-
I/O-
Software Resources-
ImageseHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
eHouse WiFi Imah Automation System Square
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact