Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
ETH-EHOUSE-COMFORT EHouse Ethernet Home Automation - Удобност / ВИП (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Без гаранција)
EHouse Ethernet Home Automation - Удобност / ВИП (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Без гаранција) 1863 0 0 0 0 0 0 0 -
DescriptionПакет од 10 EthernetRoomManagers за удобност, ВИП-инсталација, Посветен за контрола на целите соби во зградата, искористувајќи ја предноста од 100 % EHouse Ethernet дома автоматизација на системот функционалност и контрола:
 • Светлини
 • Хибрид и мулти - Точка греење
 • Аудио - Видео системи преку IR контрола
 • Декоративни LED / LED RGB светла (затемнување)
 • Систем за контрола преку IR контролер
EthernetRoomManager вклучува:
 • 24 програмабилни дигитални излези (за контрола на релеи)
 • 12 програмски дигитални влезови
 • 8 програмабилни ADC влезови со поддршка за прагови
 • 3 PWM излези за LED RGB затемнувачи
 • Програмабилен IR ресивер со поддршка за Sony (SIRC) стандард
 • Програмабилен IR предавател за контрола на надворешната AV опрема
 • Изградена - Во SNTP клиентот за автоматска синхронизација на времето (со автоматска поддршка за DST и временски зони)
 • Статусот на уредот се емитува преку брзи UDP пораки до сите панели и други уреди во локалната мрежа
 • Контролиран преку безбедни TCP / IP команди (предизвик - Одговор овластување)
 • Програмабилен часовник и распоредувач (до 128 записи)
 • Програмабилни излези и програми за затемнување (до 24 записи)
 • Програмабилни програми за мерење и регулација на ADC (до 12 записи)
 • Програмабилни IR контролни кодови за надворешен аудио - Видео системи (до 250 записи)
 • Програмабилни IR контролни кодови за директно управување со ERM (до 250 записи)


Други функции:
 • До 250 ERM контролери во една инсталација
 • SPI интерфејс за идните апликации
 • I2C интерфејс за идните апликации
 • Опционален RS232 (TTL) интерфејс за проширување на плочи
 • Повеќејазични програмски библиотеки за интеграција на било кој компјутерски систем

 

 Ethernet eHouse Home Automation system EthernetRoomManger ERM3 Ethernet eHouse Home Automation system EthernetRoomManger ERM3

Исто така проверете:
EHouse4Ethernet EthernetRoomManager На веб страницата на производителот.
EHouse4Ethernet Документација за домашна автоматизација

 English EHouse Home Automation - EthernetRoomManager
 Polish Интелигентен дом eHouse - EthernetRoomManager
Doc -
Ext Doc -
Features-
Firmware Resources-
Hardware Resources-
Interfaces-
I/O-
Software Resources-
ImagesEthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
EthernetRoomManager rev. 3 - Врв
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact