Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
10ERF-SRV EHouse CAN / RF DIY - Beje vete
116 0 0 0 0 0 0 0 -
8x_mcp9700_10m 8x10m MCP9700 Sensorë të temperaturës
8x10m MCP9700 Sensorë të temperaturës 140 0 0 0 0 0 0 0 passiv,
CM-EXP-28 Expander IDC Inputs - 40 / RJ - 12 DIY
81 0 0 0 0 0 0 0 -
CM-EXP-48 IDC - 50 / RJ - 12 DIY - Inputet Expander
IDC - 50 / RJ - 12 DIY - Inputet Expander 163 0 0 0 0 0 0 0 -
CM_DIY CommManager DIY - Bëni veten (pa garanci)
CommManager DIY - Bëni veten (pa garanci) 582 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPRO-INPUTS-128-DIY eHouse. PRO 128 Module Inteligjente të Inputeve Dixhitale - Bëni veten (pa garanci)
eHouse. PRO 128 Module Inteligjente të Inputeve Dixhitale - Bëni veten (pa garanci) 349 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPRO-OUTS-128-DIY eHouse. PRO 128 Module Inteligjente të Prodhimeve Dixhitale - Bëni veten (pa garanci)
eHouse. PRO 128 Module Inteligjente të Prodhimeve Dixhitale - Bëni veten (pa garanci) 349 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPROHW_DIY eHouse. PRO Faqja Automatizimi Server DIY - Bëni veten (pa garanci)
466 0 0 0 0 0 0 0 -
EHOUSEPRO_SW_DIY Gati për të instaluar eHouse. PRO Sistemi i Automatizimit në Shtëpi Central Switch Board Equipement
Gati për të instaluar eHouse. PRO Sistemi i Automatizimit në Shtëpi Central Switch Board Equipement 5821 0 0 0 0 0 0 0 -
ERM3_DIY EthernetRoomManager DIY - Beje vete
EthernetRoomManager DIY - Beje vete 279 0 0 0 0 0 0 0 -
ERM3_ROZ_DIY Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 768 0 0 0 0 0 0 0 -
ERM_V5_DIY EthernetRoomManager Mini DIY - Bëni veten (pa garanci)
EthernetRoomManager Mini DIY - Bëni veten (pa garanci) 303 0 0 0 0 0 0 0 -
ETH-EHOUSE-COMFORT EHouse Ethernet Automatizimi në Shtëpi - Komfort / VIP (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Pa garanci)
EHouse Ethernet Automatizimi në Shtëpi - Komfort / VIP (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Pa garanci) 1863 0 0 0 0 0 0 0 -
ETH_DEMO Vlerësimi eHouse4Ethernet, Demo Board
Vlerësimi eHouse4Ethernet, Demo Board 466 0 0 0 0 0 0 0 -
EVAL-ADC-DIY Bordi Demo DI Measurement Board DIY
Bordi Demo DI Measurement Board DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 -
EVAL-INPUTS-DIY Inputet Demo Bordi DIY
Inputet Demo Bordi DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 -
EVAL-OUTS-DIY Rezultatet Demo Board DIY
Rezultatet Demo Board DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 -
EXT-PANEL-IR Paneli i kontrollit IR për EthernetRoomManager
Paneli i kontrollit IR për EthernetRoomManager 58 0 0 0 0 0 0 0 -
HM_DIY HeatManager DIY - Bëni veten (pa garanci)
HeatManager DIY - Bëni veten (pa garanci) 163 0 0 0 0 0 0 0 -
IDC Kabllo Flat IDC (Sizes të ndryshme)
Kabllo Flat IDC (Sizes të ndryshme) 1 0 0 0 0 0 0 0 -
IoT-WiFi-DIY ESP8266 automatizimi në shtëpi DIY - Beje vete
ESP8266 automatizimi në shtëpi DIY - Beje vete 70 0 0 0 0 0 0 0 -
MP12A-DIN Moduli Rele Relay (12pcs) për Ethernet eHouse dhe eHouse 1 kontrollues të zgjuar në shtëpi
Moduli Rele Relay (12pcs) për Ethernet eHouse dhe eHouse 1 kontrollues të zgjuar në shtëpi 116 0 0 0 0 0 0 0 -
MP12B-DIN Moduli Rele Relay (12pcs) për Ethernet eHouse dhe eHouse 1 kontrollues të zgjuar në shtëpi
Moduli Rele Relay (12pcs) për Ethernet eHouse dhe eHouse 1 kontrollues të zgjuar në shtëpi 116 0 0 0 0 0 0 0 -
MP18A-DIN Moduli Relay DIN (18pcs) për Ethernet eHouse dhe eHouse 1 kontrollues të zgjuar në shtëpi
Moduli Relay DIN (18pcs) për Ethernet eHouse dhe eHouse 1 kontrollues të zgjuar në shtëpi 186 0 0 0 0 0 0 0 -
SKRZYNKA-MIDI Mailbox eHouse Midi 32 module + 8
Mailbox eHouse Midi 32 module + 8 93 0 0 0 0 0 0 0 -
SKRZYNKA-MINI EHouse Module Mini Switchboard Box 18 + 4
EHouse Module Mini Switchboard Box 18 + 4 70 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-MIDI-ERM-MP32-DIY Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 931 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-MINI-ERM-MP18-DIY Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 699 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-MINI-ERM18-DIY Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 699 0 0 0 0 0 0 0 -
SW-PRO-FULL-DIY Gati për të instaluar eHouse. PRO Sistemi i Automatizimit në Shtëpi Central Switch Board Equipement
Gati për të instaluar eHouse. PRO Sistemi i Automatizimit në Shtëpi Central Switch Board Equipement 3493 0 0 0 0 0 0 0 -
automatyka-basenu Automatizimi i pishinave - Kontrolluesi inteligjent i pishinës (rezultatet 18/32)
Automatizimi i pishinave - Kontrolluesi inteligjent i pishinës (rezultatet 18/32) 1281 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
ehouse-rfid-reader Kontrolloni aksesin eHouse RFID - Lexues i kartave të afërsisë
Kontrolloni aksesin eHouse RFID - Lexues i kartave të afërsisë 93 0 0 0 0 0 0 0
ehouse1-10x EHouse Një (RS - 485) Comfort amp; ; Paketë VIP - 10x RoomManagers DIY - (Pa garanci)
EHouse Një (RS - 485) Comfort amp; ; Paketë VIP - 10x RoomManagers DIY - (Pa garanci) 1048 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
ehouse_wifi EHouse WiFi Sheshi DIY - Beje vete
EHouse WiFi Sheshi DIY - Beje vete 93 0 0 0 0 0 0 0 EN PL ewifi-all-in-one, ewifi,
erm-10x EHouse Ethernet Automatizimi në Shtëpi - Komfort / VIP (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Pa garanci)
EHouse Ethernet Automatizimi në Shtëpi - Komfort / VIP (10x EthernetRoomManagers) DIY - (Pa garanci) 1863 0 0 0 0 0 0 0 erm,
ewifir EHouse Round WiFi (EWiFiR) - Për kuti për fole DIY
EHouse Round WiFi (EWiFiR) - Për kuti për fole DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 ewifi-all-in-one, ewifi,
inteligentna-dzialka Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 931 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
inteligentny-dom-econo Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 931 0 0 0 0 0 0 0 EN PL erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
inteligentny-kamper Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 699 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
minirozdzielnia-rm-diy Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 699 0 0 0 0 0 0 0 EN PL erm+mp18,
raspberry-pi-128-inputs Raspberry PI - 128 Module Inteligjente të Inputeve Dixhitale - Beje vete
Raspberry PI - 128 Module Inteligjente të Inputeve Dixhitale - Beje vete 256 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
raspberry-pi-128-outputs Raspberry PI, Banana PRO. . 128 Modulet Inteligjente të Prodhimeve Dixhitale - Beje vete
Raspberry PI, Banana PRO. . 128 Modulet Inteligjente të Prodhimeve Dixhitale - Beje vete 233 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
raspberry-pi-interfejsy Interface Moduli për ndërtimin e automatizimit eHouse për mjedër Pi
47 0 0 0 0 0 0 0 EN PL
smart-yacht Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 931 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm,
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact