Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
IoT-WiFi-DIY ESP8266 automatizimi në shtëpi DIY - Beje vete
ESP8266 automatizimi në shtëpi DIY - Beje vete 70 0 0 0 0 0 0 0 -
DescriptionPër zhvillimin (pa Firmware) mund të Kontrolloni dritat, ngrohje, Audio / Video. Instalimi në copa të palëve të treta
 • 4 dalje digjitale (për kontrollin e releve)
 • Deri në 4 hyrje digjitale
 • 1 hyrje ADC me mbështetje pragje (për sensorin e temperaturës)
 • 3 dalje PWM për Dimmers RGB LED 12VDC / 3A
 • Marrës IR
 • Transmetues IR


Funksione të tjera:
 • Ndërfaqja SPI
 • I2C Interface
 • Interfejs RS232 (TTL) për bordet e zgjerimit

 Polish Inteligentny Dom eHouse WiFi* Kërkesat e garancisë 2 vjeçare:

Kontrollorët eHouse janë module elektronike me tension të ulët (12V) pa mbulues, Për instalim vetëm nga stafi i kualifikuar dhe janë shumë të theksuar për instalim të pahijshëm, lidhje, izolim, Mbrojtje të përkohshme ose keqpërdorim.
Ne shesim vetëm gati për t'u përdorur (plotësisht i lidhur) instalimi me garanci.
Të gjithë elementët e instalimit duhet të jenë plotësisht të lidhura dhe vulosur nga instaluesit e autorizuar të eHouse. Përveç nëse nuk jeni në gjendje të përmbushni kushtet tona të garancisë, Ju lutemi bleni produkte si DIY (Bëni Veten) - E cila është shumë më e lirë.
Ne japim garanci për segmentin nën disa kushte:
 • Instalimi nga personeli i autorizuar / instaluesit
 • Bëni dokumentacionin fotografik të instalimit të tërë dhe na dorëzoni (para se të futni sistemin e parë)
 • Bëni dokumentacionin fotografik të instalimit dhe dërgoni tek ne (në rast të dështimit, problemet)
Doc -
Ext Doc -
Features-
Firmware Resources-
Hardware Resources-
Interfaces-
I/O-
Software Resources-
ImagesModuli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Moduli ekzekutiv i ESP8266 Home Automation
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact