Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
SW-MINI-ERM-MP18-DIY Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board
Monted gati për të përdorur eHouse ERM Room Switch Board 699 0 0 0 0 0 0 0 -
DescriptionMontimi profesional mini (dhomë) kaloni bordit të gatshëm për të instaluar në dhoma për instalime rehati
Paketa përmban lidhje:
 • EthernetRoomManager Mini me Dimmers 3xLED
 • Moduli i releit DIN me reletë dhe bazat (18 copë)
 • Paneli i jashtme i IR (transmetuesi IR, Marresit IR, Sensori i Temperaturës, Sensor i dritës) me 8MB IDC - 16 kabllo
 • IDC - 14 15mb Inputs kabllor për çelsin, Ndarjen e sensorëve në dhomë
 • Ndërrimi i furnizimit me energji për Dimers LED dhe Automatizimi në Shtëpi 230V / 12VDC / 7A
 • Kaloni modulin e mbulimit të panelit 1x18

Instalimi DIY në dhomë kërkon:
 • Instaloni bllokun e kalimit të ERM në dhomën pas mobiljeve të planifikuara
 • Shpërndarë IDC - 14 kabllo të sheshtë rreth dhomës dhe lidheni me çelsin, sensore, etj .
 • Instaloni panelin IR përpara sistemit Audio / Video duke marrë parasysh pajisjet e ardhshme në dhomë dhe matjen e duhur të temperaturës në pikën
 • Lidhni Ethernet (LAN) UTP - 8 Kablli midis ERM dhe Ethernet Switch ose WiFi Router
 • Lidhni shiritë LED me rezultatet e dimmerit dhe daljet e furnizimit me energji elektrike
 • Lidhni kontaktet e releve me pajisjet elektrike (kabllot 230V) në dhomë
 • Lidhni furnizimin me energji elektrike
 • 24 dalje digjitale programueshëm (për kontrollin e releve) opsionale 32
 • 12 inpute digjitale programueshëm
 • 8 inpute të programueshme ADC me mbështetje pragje
 • 3 dalje PWM për Dimmers RGB LED
 • Marrës IR programueshëm me mbështetje për standardin Sony (SIRC)
 • Transmetues IR programueshëm për të kontrolluar pajisjet e jashtme AV
 • Ndërtuar - Në SNTP Klienti për sinkronizim automatik kohor (me përkrahje automatike DST dhe zona kohore)
 • Statusi i pajisjes transmetohet nëpërmjet mesazheve të shpejta UDP në të gjitha panelet dhe pajisjet e tjera në rrjetin lokal
 • I kontrollueshëm nëpërmjet komandave të sigurta TCP / IP (sfidë - Autorizimi i përgjigjes)
 • Orë programues dhe planifikues (deri në 128 hyrje)
 • Outputet programueshëm dhe programet e ndriçuesit (deri në 24 hyrje)
 • Programim i matjes dhe programeve rregulluese të ADC (deri në 12 hyrje)
 • Kodet programuese të kontrollit IR për Audio të jashtme - Sisteme video (deri në 250 hyrje)
 • Kodet e programueshme të kontrollit të IR për menaxhimin e drejtpërdrejtë të ERM (deri në 250 hyrje)

Funksione të tjera:
 • Deri në 250 kontrollues ERM në një instalim singe
 • SPI Interface për aplikimet e ardhshme
 • I2C Interface për aplikimet e ardhshme
 • Opsional RS232 (TTL) ndërfaqe për bordet e zgjerimit
 • Biblioteka e programimit shumëgjuhësor për integrimin në çdo sistem kompjuterik
Doc -
Ext Doc -
Features-
Firmware Resources-
Hardware Resources-
Interfaces-
I/O-
Software Resources-
ImagesEthernetRoomManager i gatshëm për të përdorur bordin e kalimit për instalim (32 dalje 230V / 16A)
EthernetRoomManager i gatshëm për të përdorur bordin e kalimit për instalim (32 dalje 230V / 16A)
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact