Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
ewifir EHouse Round WiFi (EWiFiR) - Për kuti për fole DIY
EHouse Round WiFi (EWiFiR) - Për kuti për fole DIY 70 0 0 0 0 0 0 0 ewifi-all-in-one, ewifi,
Description Inteligjente shofer WiFi eHouse Kontrollues që funksionon në rrjetin standard WiFi 2. 4GHz b / g / n si një stacion ose AP lokale (Access Point)
EHouse WiFi shofer " Për mbledhje vetë " (DIY) pa prodhues ' S garanci.
Dimensionet e kontrollorit:
- të gjithë - në - Një (me furnizim me energji 230V, 4 reletë 230V / 5A, 3
* Dimmers LED 12V / 2. 5A) - (Fi 58mm
* 21mm)
- Pa furnizim me energji 230V (4 reletë 230V / 5A, 3
* Dimmers LED 12V / 2. 5A) - (Fi 58mm
* 17mm)
- Vetëm komponentët e tensionit të ulët 12V - 3
* Dimmers LED 12V / 2. 5A - (Fi 58mm
* 12mm)

Shoferi ju lejon të krijoni një instalim të zgjuar eHouse (WIFI) pa shtrirjen e telave të komunikimit dhe shkatërrimin e objektit . Ajo kërkon vetëm mbulimin e mbulimit të rrjetit WiFi në vendet e instalimit të kontrollorëve.
Lejon krijimin e jo - Instalimet invazive të automatizimit të ndërtesave " EHouse WiFi " Dhe instalimi në shtëpitë e ndriçimit, manifolds, Pajisje elektrike
Karakteristikat kryesore:
 • Transmetues me Infrared (IR) për kontrollin e audios - Pajisjet Video (opsionale)
 • 4 dalje inteligjente programueshëm On / Off me relays 230V (opsionale)
 • 1 inpute matëse inteligjente (ndërtuar opsionalisht - Në sensorin e temperaturës - 50C. . +50)
 • 3 ndriçues inteligjentë për ndriçim LED ose RGB LED me drejtues 12VDC / 2 dimmer. 5A (opsional)
 • 0. . 4 inpute inteligjente On / Off, Për lidhjen e çelsave të jashtme, Sensorë dixhitalë, etj
 • Marrësi me Infrared (IR) për telekomandë ose panel kontrolli IR (opsional)
 • Kuvendi i shpejtë - Ndërroni bashkuesit për ndryshimin e kontrollorit në pak sekonda
 • Furnizimi me energji elektrike me tension 230V / 5V për furnizim me energji elektrike (opsionale)
 • Moduli WiFi 2. 4GHz b / g / n
 • Stabilizues linear i tensionit 12V / 3V3
 • Furnizimi me energji impuls 12V / 3V3 (opsional)
Doc -
Ext Doc -
Features-
Firmware Resources-
Hardware Resources-
Interfaces-
I/O-
Software Resources-
ImagesSmart shtëpi eHouse WiFi - Shofer EWiFiR
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact