Language: Currency: Key:
SKU/Product CodeName/Shop/Images/Full DescriptionImageSRP
(EUR)
CP
(EUR)
VP
(EUR)
VP10
(EUR)
VP50
(EUR)
VP100
(EUR)
VP500
(EUR)
VP1000
(EUR)
DocCE
inteligentny-kamper Monted siap make eHouse ERM Room Pindah Board
Monted siap make eHouse ERM Room Pindah Board 699 0 0 0 0 0 0 0 erm+mp18, erm, sw_erm+mp18, sw_erm+mp32, sw_midi, sw_mini,
DescriptionProfessionally dipasang mini (kamar) dewan switch siap install di kamar keur pamasangan kanyamanan
Pakét ngandung disambungkeun:
  • EthernetRoomManager Mini jeung 3xLED Dimmers
  • DIN rail relay modul jeung relays na sockets (18pcs)
  • IR panel éksternal (IR pamancar, IR panarima, sénsor suhu, Lampu sensor) jeung 8mb IDC - 16 sambungan kabel
  • IDC - sambungan kabel 14 15mb inputs pikeun saklar, Sebaran sensor di rohangan
  • Pindah suplai Daya pikeun LED Dimers jeung Imah Automation 230V / 12VDC / 7a
  • Modul 1x18 panutup dewan Pindah

instalasi DIY di kamar butuh:
  • Masang ERM switch dewan di kamar tukangeun furnitures planed
  • Disebarkeun IDC - 14 kabel datar sabudeureun kamar tur sambungkeun ka saklar, sensor, jsb .
  • Masang panel IR di hareup Sistim Audio / Video tempo parabot hareup di ruang na ukur suhu katuhu dina titik
  • Connect Ethernet (LAN) UTP - 8 Cable antara ERM jeung Ethernet Pindah atawa WiFi router
  • Connect LED strips ka outputs dimmer na outputs catu daya
  • Connect relays kontak ka alat listrik (kabel 230V) di rohangan
  • Connect kakuatan suplai
  • 24 outputs digital programmable (pikeun control relays) optionally 32
  • 12 inputs digital programmable
  • 8 inputs ADC programmable kalayan rojongan thresholds
  • 3 outputs PWM pikeun dimmers LED RGB
  • Panarima IR programmable kalayan rojongan pikeun standar Sony (SIRC)
  • Programmable IR pamancar ngadalikeun alat AV éksternal
  • diwangun - di SNTP klien kanggo sinkronisasi waktu otomatis (kalawan DST na waktos zona otomatis ngarojong)
  • Status alat ieu broadcasted via seratan UDP gancang ka sadaya panels jeung alat sejenna dina jaringan lokal
  • Controllable via TCP aman / IP paréntah (tantangan - otorisasina respon)
  • Jam programmable na scheduler (nepi ka 128 éntri)
  • Outputs programmable na dimmers program (nepi ka 24 éntri)
  • Ukur ADC programmable jeung régulasi program (nepi ka 12 éntri)
  • Konci kontrol IR programmable pikeun Audio éksternal - Sistem video (nepi ka 250 éntri)
  • Konci kontrol IR programmable pikeun manajemén langsung tina ERM (nepi ka 250 éntri)

fungsi sejen:
  • Nepi ka 250 Controllers ERM dina instalasi singe
  • SPI Interface pikeun aplikasi hareup
  • I2C Interface pikeun aplikasi hareup
  • Pilihan RS232 (TTL) panganteur pikeun papan extension
  • Perpustakaan programming multibasa pikeun integral sagala sistem PC
Doc -
Ext Doc -
Features-
Firmware Resources-
Hardware Resources-
Interfaces-
I/O-
Software Resources-
ImagesEthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
EthernetRoomManager siap make dewan switch pikeun instalasi (32 outputs 230V / 16A)
Currency: EUR NET Value, LOCO: Factory Warsaw, Poland, EU
SRP - sugested retail price per Unit
VP - Vendor Price per Unit
VP10 - Vendor Price per Unit (@10pcs)
VP50 - Vendor Price unit (@50pcs)
VP100 - Vendor Price unit (@100pcs)
VP500 - Vendor Price unit (@500pcs)
VP1000 - Vendor Price unit (@1000pcs)

Pełna Dokumentacja / Complete Documentation

Variant

Docs

Catalogue

DIY Blog

eHouse LAN

PL EN EN PL EN FR PL EN FR

eHouse WiFi

PL EN FR PL EN

eHouse RS-485/422

PL EN PL EN PL EN

eHouse PRO/BMS

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN/RF

PL EN PL EN PL EN

eHouse CAN

PL PL EN

Inne Dokumentacje / Other Documentation

Name

Docs

eHouse TCP/IP UDP Communication Protocol

PL EN

eHouse Modbus TCP/IP Control

EN

Automatyka Budynku eHouse eHouse Building Automation Contact